what happened here?

Ai simţit vreodată îndoiala urcând pe vene până-n gât, umflându-l, făcând să vibreze coarda-n urlet mut? Să pocnească ochii-n lacrimi şi să ai o durere de tăiere-n stomac? Să ai pulsul unei maşini la turaţie maximă şi nu poţi respira de teamă ca nu cumva, cineva să oprească lumina şi să mori?

Să vrei să faci ceva, s-o arunci peste cap şi să faci incantanţii fricii ce-a intrat în vene, invers mersului sângelui şi-a răcit picioare? Să dai de pământ cu mâinile care tremură şi să faci din ele pietre pentru propria ţeastă care judecă anormal?

S-a întâmplat vreodată să nu mai judeci normal, să pierzi repere, să ţi se întunece raţiunea, să nu mai cauţi ieşirea nici dacă e în faţa ta?

Ţi s-a întâmplat ceva din toate astea?

Dacă da, atunci înţelegi de ce, din păcate, mintea şi sufletul nu trăiesc situaţia simultan!

Am fost eu neînsămi, pentru atâtea momente, am pierdut speranţa cu aceeaşi repeziciune cu care am recăpătat-o pe mai nimic. Am trăit un iad conştient, pe zi, în mişcare, de faţă cu alţii- nimeni neînţelegând ce se petrecea dincolo de epiderma ce refuza să facă grimasele durerii. Să ţii totul în tine, pentru că nu eşti obişnuit cu spectatori, e un iad de neînchipuit.

Dacă reuşeşti să convingi somnul să vină…oricât de puţin ar sta…eşti salvat!

Dacă ai simţit asta, înseamnă că ştii că îndoiala te ia cu rău de la stomac şi îndoaie situaţia până la dispariţia verticalităţii. Te fac mic, umil, împăturit, pliat, şifonează, colţureşte, urâţeşte… Te îndeamnă, cu obiecte contondente în coastă, să pui întrebări şi să aştepţi răspunsuri. Orice, dar nu întreba! S-ar putea să primeşti răspunsurile, pe alea pe care nu le doreşti…

Intuiţia? Zero barat! E exact ce crezi!

Să dea Dumnezeu să nu (mai) simţi niciodată ÎNDOIALA!

Doubt by jk0921

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: