Dar din dar se face leapşă

Pornită de la Daniel, primită de Vlad de la Pinky şi dată de Vlad mie, leapşa asta se cere onorată. Îmi voi lua bobârnace pentru că-l ţin în standby pe Bogdan cu Guest Post-ul lui, dar îmi asum riscul. Bogdane, vineeee, e deja scris în minte, mai trebuie să-l tastez!

Cum ziceam, leapşa e un fel de ştafetă n luată k. Iar dacă e de joacă, de ce nu. Las faza că leapşa ar fi mama iscodeniilor, că moare ca pisica de curiozitate de una, de alta şi satisface curiozităţi. Păi e frumos să las oamenii să se uite pe gaura cheii? Nu e. Ia să vedem ce spun întrebările:

Cam câte bloguri citești într-o săptămână? Unde le găsești?

Vaaaaaaai, aici m-aţi prins! Foarte puţine. Cele la care sunt abonată, imediat cum apare un articol nou- îmi vine notificare pe e-mail. Apoi, mai am curiozităţi de genul: ce-o mai fi scris X sau Y?! Dar atât. Am o oboseală a textului pe ecran. Între multe siropuri, texte anodine şi vip-uri neînţelese de mine şi texte scrise de amorul timpului pierdut, găsesc prea puţine texte care să mă intereseze. Nu vreau literatură, nu vreau lături politice şi nici limbaj copilăresc la oameni maturi…aşa că, citesc cărţi. Sună nasol pentru un blogger(aşa cum îi spuneţi voi), eu nefiind blogger, ci doar o deţinătoare de jurnal al stărilor; dar n-am ce-i face. 

Cum știe un blogger că l-ai citit?

Destul de simplu. De obicei las o vorbă, două, sau arăt că-mi place apăsând butonul magic, sau îl împărtăşesc şi altora. Nu ştiu cât de important este că l-am citit, cât faptul că mi-a plăcut sau nu… Hm?

Dacă tu comentezi la un blogger, te aștepți ca și bloggerul respectiv să comenteze la tine?

Eu comentez articolul, nu blogger-ul şi nu aştept nimic. E adevărat că se crează o legătură între cei care se aseamănă şi se adună la o vorbă scrisă; dar foarte bine, plăcerea poate să fie doar de o parte, iar în cealaltă să fie….lipsă! Comentariile acelea gen ”mi-ai comentat, e frumos să zic şi eu ceva la tine” nu le apreciez. Şi se observă că nu le agreez, din răspunsurile pe care le dau.

Ce bloguri nu citești?

Cele  care nu mă ademenesc de la primul articol pe care-mi cad ochii. La fel fac cu cărţile(max 10 pag), de ce-aş face altfel cu scriitura electronică?! Cele de pink literature, cu siropuri diabetice şi optimisc american dat în răscoale, cele serios politice, cele de bârfe de tot felul, cele în care oamenii au articole din ţşpe mii de domenii(de parcă s-ar pricepe la toate), cele de sfaturi de toate felurile(nu din alea bune, ci din alea firoscoase, care se vor academic înalte şi au mereu ultimul cuvânt), cele care denigrează în orice fel(omul, culoarea pielii, religia, străinii, etniile), cele forţat liberale şi îngăduitoare până la nivel de exagerare cu minorităţile de orice fel.

Cum îți recompensezi comentatorii de pe blog?

:)))))) Asta-i tare! Nuci şi mere, covrigei tari de spart dinţii în ei, nişte ţuică şi pastramă de oaie. Vrea cineva desert?

Nu merg pe principiul pedeapsă/recompensă. Ce, comentatorii mei sunt nişte căţeluşi care-ş aşteaptă osişorul? Nicidecum. Aşa că, fiecare comentează cât vrea, unde vrea, se opreşte când consideră şi….atât. Răsplata în ceruri! Iar ca să cunoaşteţi cum raţionez, ar fi cam aşa: eu nu mulţumesc pentru comentarii, nu aştept laude, nu implor like-uri, tocmai de aceea, eu nu-mi distribui articolele pe niciunde.  Eu scriu în primul rând pentru mine, dacă cineva se recunoaşte în stările mele, numa’ bine- suntem fraţi de bucurii şi suferinţe, putem merge împreună mai departe. Eu sunt ”acasă”, cine doreşte să mă viziteze o poate face. La fel cum eu vizitez pe cine-mi place, fără să aştept nimic în schimb. Nu cer voie ca cineva/ceva să-mi placă. Cam atât! 🙂

Cu motanul în braţe(venit la nani) vă dedic o melodie(nu-i aşa că Vlad seamănă cu Byron? :P) şi vă rog să mă iertaţi dacă ceea ce am scris nu se ridică acolo, ….unde n-am ajuns. Să fiţi iubiţi!

Şi pentru că e leapsă, eu zic să o pocnim pe Alina(ia să văd pe blogul ei dacă i-a dat-o altcineva), nuuuu, gata i-o pot da 😛

Mulţumesc, Vlad! 🙂

9 răspunsuri

  1. Multumeeeeeesc, mi-ai dat de lucru, o sa atrag si mai multe antipatii.
    Acum ma apuc de ea, sa vad daca Daniela Bojinca a fost lepsuita :))))))))))))

  2. Il lepsuiesc pe Ratzone :))))))))))))
    Parca vad ca nu o sa scrie :))))))))))))))))))))))

  3. […] Luna lui Brumărel m-a pedepsit, m-a lepșuit cu o Leapșă Naturală cu Aloe Vera, pornită de la Daniel Botea și apoi dată din mână în mână, de la blogger la blogger, unul mai mișto ca altul. Nu-mi plac lepșele de nicio culoare, dar mă supun curentului. Știu că ajută SEO, ceea ce-mi pică bine.  🙂  (știu că mă veți urî ( cu â din i, cum m-a învățat Pinky Rainbow) pentru remarca asta, dar e adevărat). […]

  4. iti multumesc.. pentru faptul ca ai raspuns invitatiei, si pentru sinceritatea de care dai dovada! Romania are nevoie de mai multi oameni ca tine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: