Vis ploios la amiezi

 • A plouat cu nesaţ în după amiaza asta, poate aşa cum mă aşteptam de multă vreme. Nu ştiu cum e pe alte perne, dar pe mine ploaia mă trage la somn. Unul agitat de vreo 45 de minute- azi, în care visele se încurcau în drumuri cu realităţile. Perna roşie- udă de ploaia somnului, motanul- certat cu plasa udă de ţânţari, vântul- turbat în uşile casei… A fost din nou o zi cu vise la amiezi, atât de tari şi de reale, că m-am trezit visând că trăiesc lucrurile în stare latentă din sufletul meu.
 • Recitiri de vară: Dr. Faustus! Merge greu şi nu-i de la căldură…
 • La olimpiadă am cam renunţat să mă uit. Marea Britanie a demonstrat că poate fi numită şi Congo! Arbitrii în mod sigur au fost luaţi în ultima clipă de pe plantaţii, poliţiştii pierd chei de stadioane importante, sportivii pot fi buni că tot sunt depunctaţi, arbitrii uită de cronometru, România are ca imn Tricolorul, în sala de tir e frig de îngheaţă apele, poţi cădea şi în fund la gimnastică- nota poate fi în mod sigur 15.100, ca să nu mai spun de mitocanii Antenei- care din lipsă de creier, îşi confecţionează pe parcurs din prostia celor care se uită la ei.
 • Felicitări sportivilor români!
 • Facebook-ul e plin de vanităţi politice- ar fi în stare să te decapiteze că una şi nu alta, oameni care necunoscând istorie îşi dau cu presupusul despre partide politice, politicieni şi-ţi fac viaţa un calvar dacă nu gândeşti ca ei. Prostia e mare! Iar o mare dezamăgire a mea e Radu Herjeu- care nu numai că nu are cunoştinţe solide pentru declaraţiile pe care le face, dar e şi mitocan când îndrăzneşti să ai o altă părere!
 • Ploaia asta a căzut taman bine!
 • Aici e un documentar care m-a încântat azi pe timp de ploaie
 • De ceva vreme nu mai povestesc vise- aşa va rămâne şi acesta. Ceva însă am să spun: în vis era melodia asta– m-am trezit speriată, pr ea e dureroasă!

 

6 răspunsuri

 1. daca treci de dr faustus, si eu l-am recitit recent merita doar pentru beethoven – iti recomand sa incerci si maestrul si margareta. sunt sadica.

 2. Pare o vara de „neuitat”, cu vise si trairi amestecate…
  Televiziunea britanica e prea ocupata cu lauda de sine, asa ca in afara de chestia cu argintul de ieri de la gimnastica dupa ratarile rusoaicelor de la sol, ce citesc la tine este nou pentru mine; acu’ se stie ca la orice competitie mai importanta se trag sfori si se musamalizeaza incompetente, este insa pacat de munca sportivilor.
  De politica si Facebook m-am lasat de mult, ajuta, visez mai frumos fara ele, lol…

 3. prea e dureroasa, da melodia! ploaia n-o mai resimt firesc, e mai mult fie stropitoare sparta-n fund, fie diluviu. dar decat deloc, e buna oricare din variante, caci astampara setea pe moment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: