(Nu)-i asa,prima impresie conteaza(intotdeauna)?!

Cum e sa vina dimineata si sa crezi ca fiecare zi exista pentru tine/ca iar a venit o zi noua,din pacate;oglinda sa-ti zambeasca/sa-si ascunda argintii de tine;hainele sa te bucure/sa urle la tine ca nu te mai incap;privirile sa te rasfete/sa te judece;oamenii sa-ti doreasca prezenta/sa fuga de tine cat mai pot;totul sa fie usor si bun/sa fie crud si amar;hrana sa nu iti supere simturile cu lipsa ei/sa te baloneze cu abundenta ei;sa fii usoara ca un fulg/sa te traga depresiile cu ghiulele legate de glezne;sa zburzi in pielea ta,fara sa simti nevoia sa te ascunzi in haine largi/sa te ascunzi in sifonier si sa iesi mascata,stiind ca lumea prefera mereu circul;sa fii cea mai frumoasa(pentru el)/cea mai,oricum altfel…urata,indiferenta,oricare…cum/necum?
Conteaza cum sau mai mult necum,dar intotdeauna oricum,ca doar n-ai vrea sa fie nicicum,caci cumva trebuie sa fie!


Foto:MissShyly

Anunțuri

11 răspunsuri

  1. ultima fraza este adorabila! 🙂

  2. Adica eu eram aia slaba si frumoasa,nu?????????????

  3. Prima impresie conteaza atata timp cat nu cunosti mai bine persoana respectiva. Daca continui si ramai la prima impresie inseamna ca relatia e superficiala si nici nu e necesar mai mult.
    Uneori, foarte rar, cand intalnesti un om pentru prima oara, simti ca il cunosti deja. Ai avut vreodata senzatia asta? Ca sufletele voastre au dansat si isi cunosc pasii?

  4. Fiecare impresie conteaza, masurile difera.M-au dezamagit multi, tocmai pentru ca nu am dat suficienta importanta acestei prime impresii.În viata esti, fara sa vrei, si judecator si inculpat.Mai greu atunci cand esti si una si alta concomitent.

  5. […] Onu, Carmen, Gabi, Tipa, Gib2i3, Gabi, Daurel, Andi, Vania, Cristian, Teo, Cella, Camelia, Roxana, Rodica, Gina, Theodora, Cristian, Cami, Cristian, Mihaela, Cati, Pisica neagră, Mirela, Rose, Eo, […]

  6. La mine,prima impresie echivalează cu aparenţa.Şi-mi fac timp să descopăr şi esenţa.Indiferent de ceea ce gândesc prima dată despre omul respectiv.
    Aparenţele înşală de multe ori.Şi omul este un actor formidabil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: