Avem viata in sange

De la Lia si de la Isabela am aflat despre Cosmina(prin octombrie),copila ce s-a stins pe 26 ianuarie la ora 5.30,la spitalul Budimex din Capitala.Avea doar 15 ani si un diagnostic de groaza,leucemie acuta mieloblastica,de aceeasi crunta boala de care s-a prapadit si o colega de-a mea,acum 2 ani(adulta,dar cu un gen de leucemie”a copiilor”)….
N-am cunoscut-o personal,dar cu fiecare copil plecat se diminueaza posibilitatea de senin a vietii…
Putem face ceva,putem deveni donatori onorifici de celule stem.Va las aici link spre blogul Isabelei pentru a va informa ce si cum!
Campania a fost pornita de echipa stirilor ProTv in primavara anului 2009.

Nu doare,nu costa,nu dauneaza,doar salveaza!

Ingerii sa te aiba in paza,Cosmina!

5 răspunsuri

  1. Dumnezeu sa o odihneasca.

  2. Eu de un an si jumatate sunt donatoare de sange, o data la 3 luni, cate 450 de ml. Cand stii ca sangele tau ajunge la copii care au nevoie, la oameni a caror viata depinde de cateva pungute de sange, nu mai iei in seama ca stai 2 ore pana iti ia sange pentru ca e personal putin si prost platit, te duci. Iti zambesc doamnele de acolo si iti multumesc ca te-ai intors. Ai zi libera de la servici dupa aia, cateva bonuri de masa si un sentiment fabulos cum ca poate da, cu punguta ta de sange ai salvat o viata.

    • Da Lia,eu ma refeream la donarea de celule stem,care e si mai usoara si mai putin cantitativa(ca nu-ti iau sange);la donarea de sange sunt mai multi factori de urmarit9greutate,tensiune,etc)….
      E cam des o data la 3 luni!!!!

  3. Știu la ce te-ai referit 🙂 Și eu vreau să fac și treaba cu donatul de celule stem. Nu e prea des, sunt în formă bună, ăsta e minimul sănătos la femei, 3 luni între donări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: