Catarsis

Nu prea poate sa doarma.De fiecare data,dupa ce inchide lumina si ultimele ganduri sunt pe cale sa dispara,inima ii bate tot mai tare si parca asteapta sa se intample vreo catastrofa.Imaginile se ingramadesc sa apara pe ecranul mic al retinei,sentimentele ii ghemuiesc inima in ungherul cel mai intunecat,iar umbrele isi fac aparitia.
II este foarte greu sa reziste tentatiei de a aprinde lumina si de a bea un pahar cu apa…nu face asta,pentru ca oricum ar trebui sa repete gestul la fiecare 5 minute.Ii creste foarte mult pulsul iar respiratia are intreruperi.Senzatia este ca aceea de dorinta de a te trezi din somn.Si totusi nu aprinde nimeni lumina,nu o striga nimeni,nu se aude alt zgomot decat respiratia ei sacadata.Ar incerca niste somnifere,dar deja e prea tarziu…panica e instalata.
Dar de ce i se intampla asta?Ce ar trebui sa faca?Poate ca totul i se trage de la cartile citite pana-n miez de noapte,cu subiecte ce se termina mult dupa ce inchide cartea.
In ultima carte cineva ii povestea ca nu are cum sa fie fericita in lumea asta…prea multe secrete,putine sperante,realitati paralele si concepte diferite….Ea spera macar visul s-o duca dincolo….,numai ca se pare ca si acolo se ajunge greu.Ii voi spune sa mai incerce!

5 răspunsuri

  1. Dreaming is all we’ve got.. Si cartile ,daca te sperie una, citeste-le pe toate. Se completeaza una pe alta..oameni so oameni , purtari si purtari.

  2. e insomniaca….poate ca le citeste deja….

  3. Cititul prezintă multe efecte secundare nedorite!…

  4. daaaa,dintre care insomnia ar fi mai neplacuta,ca e indurata noaptea…apoi mai vin si altele(unele de spus,altele de tinut pt sine)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: