Poveste

Cui nu-i plac povestile la gura sobei,sau in pat cu patura aproape peste ochi si cu respiratia intretaiata,mai ales noaptea, in orice anotimp?Spusa cu glas domol,pe mai multe voci(cum o cere intamplarea),iar daca ti se face frica…sa sorbi usor ciocolata calda,prelingandu-se pe marginile canii,pe care abia o tii de fierbinte ce este…. si sa mananci bezele cu glazura de ciocolata…Hmmmm,apoi,cu genele aproape inchise sa treci  dincolo si sa te cuprinda visul de-i poveste si povestea de-i vis…si poate,sa ramai acolo!

Un film de poveste…

7 răspunsuri

 1. Vara nu mi-aş dori pătură până peste ochi, ba chiar mă lipsesc cu totul de ea…

 2. :)) asa e!!!Numai ca eu imaginam o poveste de iarna…stii,gura sobei,etc!!!!

 3. Cum vremurile se schimba…Acum vreau sa ” vad” povestea pe o plasma mare, cu sunet surround si floricele in loc de ceai si covrigi..
  vremuri..

 4. Nu strica si vizualizarea povestii…si nu din cauza timpurilor…Oricum povestea era/este vizualizata tragand genele peste ochii copilariei…si poate incepe filmul povestii!!!

 5. Copilarie..eu inca o traiesc..si nu mai am mult..gust cate putin si tot nu ma satur..vreau mai mult. Nu cred ca peste vreo 15 ani sa mai am eu libertatea de acum..
  Si sincer..as prefera sa-mi citeasca bunica o poveste..sa beau ceai de tei cald de pe soba si sa adorm incet afara fiind -30 Grade C.
  Scuze ca am stricat momentul..am acest dar:)

  • N-ai stricat deloc momentul…cum la mine capitolul”bunica”n-a existat,s-au dus si povestile si momentele cu”ceai de tei”;dar,imi place sa spun povesti,imi face tare bine…;tu,bucura-te cat mai poti,nu de libertate(pe asta ti-o poti revendica oricand!!!),ci de naivitate,candoare,senin,mangaieri nedate la schimb si de multe alte bunatati,prostioare si nebunii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: